Estic viu!

Ei, que estic viu. He tingut i estic tenint problemes gravíssims amb el meu servidor www.hostdepartment.com (no se us ocorri mai contractar els seus serveis). M’han estat donant pel cul des del novembre i encara no he aconseguuit restablir el contacte via FTP. Estic mirant de fer un back up dels posts d’aquest blog i quan acabi els engego a pasturar.
Per altre banda he estat molt atabalat amb la mudança de domicili que m’ha ocupat totes les meves hores lliures. També he estat lpel canvi climàtic que ha fet que quedes molt reduïda la meva mobilitat. Ha sigut un congrés fastuós que va aturar-ho tot. Fins i tot jo diria que també va aturar l’escalfament global, perque des de que es va acabar fot un fred que espanta.
He passat els Nadals a Ærøskøbing, a cals meus sogres. He descansat molt i he jalat com un bacó. Demà tornem a casa.

One thought on “Estic viu!

  1. Ja deia jo.. fa dies volia entrar per veure que expliques i collons! que no hi havia manera, osti tu! ja pensava que la neu havia colgat tots els servidors Danèssos jajajaja.. bueno, veig que estàs bé. Ja no cal que em preocupi jejeje.
    Abraçada campió!

    * x cert, vols dir que no estàs una mica fondón tan jalar? juasjuasjuas!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>