Powered by….

Any nou, servidor nou. Quan vaig comprar el domini roset.cat ara fa tres anys em vaig trobar amb alguns dilemes.

web hotel El primer, la llista d’empreses disponible per a registrar dominis .cat era molt reduïda, encara ho és, i els programes d’hospedatge  web que oferien aquestes empreses, em semblaven abusius en relació als serveis oferts. Em vaig trobar també amb el problema de  que molts hotels que donaven bons serveis a preus competitius, resulta que no volien hospedar dominis .cat. Al final vaig trobar un lloc que es diu Host department que oferien espai il.limitat, bases de dades il.limitades, dominis il.limitats, … l’oro i el moro. A part d’una mica lent, va anar tirant els dos primers anys, però el darrer ha estat una catàstrofe. Molts dies sense correu, la web caiguda. Per rematar-ho, al novembre van tenir un ata c de hackers que entre altres damnificats, va deixar el meu domini fora de combat gairebé dos mesos.

Fa una setmana em va semblar que ja n’hi havia prou i vaig decidir canviar a Gigahost que per 2.5 euros al més m’hospeda tots els meus dominis amb molta flexibilitat i eficàcia. De moment sembla que tira molt bé i que no dona problemes. He importat les bases de dades i el bloguet, sense complicacions. Espero seguir transferint tot el que tinc i dedicar-me a la creació en comptes d’ocupar el meu temps en l’administració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>