Quadern de sons

Tothom coneix els blogs tradicionals (com ara el Bloget). Últimament estan posat-se molt de moda els fotoblogs (com el del meu amic Toni) L’altre dia mentre navegava per Internet, vaig anar a parar a una pàgina molt interessant la qual m’ha ajudat a descobrir un gènere tant obvi com desconegut: l’audioblog.

El lloc es diu “Quadern de sons“. És un blog que parla exclusivament de coses relacionades amb el so i que es  gestionat des del 2003 per part d’en Ricard Casals Alexandrí. El blog és un fascinant recull d’entrades relacionades amb el so: curiositats, poesia, tècniques d’enregistrament, física, reflexions, però on sobretot i trobareu sons, molts sons que en Ricard a anat gravant i arxivant al seu blog afeixint-hi una petita història relacionada amb l’enregistrament.

M’ha semblat una bona pàgina per anar llegint i escoltant de tant en tant. També m’està fent considerar la idea d’introduir puntualment alguna gravació al meu blog, ja ho veurem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>