Que m’està passant?

Tot va començar durant les vacances d’estiu a Premià. Mentre acabava de rentar els plats vaig començar a experimentar uns formiguejos estranys al peu esquerre i una sensació com de dolor sostingut a la zona del maluc. A lo del formigeig no li vaig parar atenció i lo del maluc vaig pensar que era una mica massa d’hora per tenir que canviar la cadera com en Juancar.

Ara que he tornat a Copenhaguen noto que em costa doblegar l’esquena, vull dir que em fa mal quan ho provo. He anat al metge i m’ha donat unes pastilles pel dolor i m’ha enviat a casa. Ha dit si no marxa sol que torni a la consulta. Així ho he fet, perque no milloro i em costa caminar.

El maluc em fa mal quan aixeco la cama esquerra mentre esta estirada, també se’n ressent l’esquena. El metge diu que es ciàtica i m’ha fet un volant per anar al fisioterapeuta. A veure si m’arregla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>