Més espaguetis

Ramu menjant els espaguetis amb faleraQue grans que es fan els meus fills. El dia 30 d’aquest més ja faran tres anys! I com mengen els condemnats, cada dia més. Com a tots els nens del món, els entusiasma la pasta. Cada dia que preparem macarrons o espaguetis acabem l’olla i llavors la Gitte i jo ens mirem i diem: la pròxima vegada n’hem de possar una mica més.

Avui per això, la cosa em sembla que ha tocat sostre. Per fer un experiment, he posat a bullir ½ kg. d’espaguetis. Doncs sí, s’han acabat! Com és possible! D’acord que la Gitte i jo som una mica golafres i que la salsa bolonyesa m’ha quedat de collons, però, 500 gr de pasta entre 2 persones i dos nens. .. No sé si deu ser normal.

A la foto podeu veure al campió actual de casa, que després de repetir tres plats, encara s’ha menjat una mica de cogombre i una pera. Renoi tu!

One thought on “Més espaguetis

  1. Bueno tindrem d’ averiguar quin dels quatre es el campio, per posà la medalla i corona de lleure. Renoi Ramonet quin platas. La yaya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>