Mapamundi

En Pau i en Ramon és fan cada dia més grans però el seu món encara és molt petit. La setmana passada em vaig adonar de que els llocs que coneixen son ben pocs. Ara mateix, el mapa del seu món tindria aquest aspecte.

Clica per ampliar la imatge

Deu ser tan estrany tenir el cervell tan verge d’informació. Imagineu-vos que cadascú haguessim de fer una llista amb tots els llocs  on hem estat, incloent-hi carrers, ciutats i païssos… No entenc com és possible que, la informació que acumulem al cap al llarg del temps, no ens faci creixer la mida del cap.

3 thoughts on “Mapamundi

  1. D’on has tret aquest mapa tan bonic? Es molt curiòsa aquesta reflexió sobre els mapes mentals. De vegades jo també tanco els ulls i intento pensar en un destí, a Barcelona, i penso el trajecte com si anès pel carrer. A vegades t’adones que hi ha zones buides que no recordes el que hi ha en un carrer. Curiòs.

  2. Teniu unes capacitats per reflexionar espatarrants, el ser vella no ting aquestes reflexions, penso que la mentalitat dels infants lo que li passa es que té que madurà, al llarg dels anys adquireix coneixements i el seu factor de capacitat, reflexió els dona el resultat adults. No m’ expreso mes per no allargar el contingut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>