Nosaltres decidim

He estat de vacances a Premià de Mar amb la family. Vam enganxar la festa major del poble amb els pirates i xerinoles varies. També vam ser uns dies a Ainet de Besant, un poble abandonat al Pirineu que comença a rebrotar gracies a la iniciativa d’alguns neorurals entusiastes. Em va agradar molt tornar a veure un paisatge vertical. Jo que n’estava tant de la muntanya la veritat és que la trobava a faltar. En Pau i en Ramon van tenir unes vacances plenes de vivències que segurament recordaran quan es facin grans. Ells van participar durant una setmana  del casal d’estiu de Premià on van estar jugant i amb nens i nenes de la seva edat que no saben danès. Tota una proba de foc per a la immersió lingüística.

nosaltres decidim

El fet que més em va impactar durant aquestes vacances no va ser la victòria de la roja, sinó la mani del 10 de juliol  contra la sentencia del TC on esclafaven l’estatut. Jo que veig sempre el meu país per un forat, em vaig sentir privilegiat d’observar de primera mà el pols del meu país. A la mani hi vaig veure gent, molta gent. Gent pacífica però emprenyada. Molta gent gran, que en teoria ja n’han vist de tots colors, estaven convençuts de que ja n’hi havia prou i que cal caminar per fer el nostre propi camí. Ja ho hem provat tot i pitjor segur que no anirà.

Aquella nit quan vaig arribar a casa estava en una mena d’estat de xoc. Tota aquella gent junta ( més d’un milió ) demanant la mateixa cosa hauria de ser escoltada. Ara veurem que passa. El poble ja ha parlat. Politics: esteu sords o què?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>