Tossa Plana de Lles

Cada any a l’estiu, porto als meus fills i a la meva dona a fer muntanya. Com que a Dinamarca no tenim muntanyes, és un tema que hem d’aprofitar quan n’hi ha alguna a tiro. Fa uns anys quan els nens eren petits -ara tenen 14 anys, fèiem passejos pel bosc, però ja fa tres o quatre anys que ja comencem a fer coses més series. Anar a la muntanya és una cosa que motiva molt als meus fills, ells que es queixen de tot. Tiren com si fossin motos de trial i aviat em costarà seguir-los.

Aquest any hem anat a la Cerdanya i hem aprofitat per pujar a la Tossa Plana de Lles. Vam pujar des de el Refugi de Cap de rec per la banda de la cabana del Pradell. La meva dona va pujar fins a 2700 i va anar planejant cap a l’oest per esperar-nos a láltre banda de la canal de l’Òliba. Els nens i jo vam fer el cim. Excelents vistes de la vall d’Andorra i el Cadí. Sense perdre gaire temps, vam iniciar el descens per trobar-nos a la seva mare prop del Roc Blanc. Des d’allà vam anar baixant pel llomar fins a l’estany de l’Orri on vam remullar els peus. Des de l’estany de l’Orri fins a Cap de Rec és un passeig molt maco que tanca el cercle.

Desnivell: 1000 m. tossaPlanaTemps: 3h de pujar i 4 de baixar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>