Revisió del programa

Ja fa unes setmanes que vaig començar el programa de rehabilitació i veig que no progresso. Noto una lleugera millora, pero tant el fisio com jo estem d’acord en que això no va com hauria d’anar. Finalment m’han donat un programa de fisioterapia totalment diferent. Segueixo amb els McKenzies, aquest cop els el núm 5. Aquest exercicis fan l’extensió de la columna en el sentit contrari que els que havia fet fins ara. De bon començament noto que son molt agradables de fer. No em fa mal quan els faig. M’han dit que en faci molts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>