Resum de l’any 2008

Encara que em queda la impressió de que no, si miro enrere me’n adono que quest any han passat moltes coses. En aquesta entrada les resumiré en titulars:Portada cap d’any

Gener: En Ramon acaba els seus estudis de disseny multimèdia. Després de dos anys intensos finalment arriba el premi al seu esforç  i es llicencia amb bona nota i tot!

Febrer – Març: La vida son dos dies: Amb l’únic objectiu de gaudir la vida en Ramon i tota la family s’en van anar de gira per Tailàndia i Malàisia.

Setmana Santa: El descans merescut. Després del trote asiàtic  res més relaxant que uns dies a Ærøskøbing on és impossible estressar-se.

Juny: Encara més vacances. Uns dies a Premià amb més família i amics, són el punt final a sis mesos sota la figuera.

Juliol: L’exercit danès fitxa a un dissenyador multimèdia català. En Ramon treballarà desenvolupant aplicacions interactives per a ensenyament a distancia.

Octubre: Els Teletubbies ja no molen. EnPau i en Ramonet pensen que els dialegs dels Teletubbies son absurds i demanen arguments més complexos -per fí!

Novembre: Els Gertrudis triomfen a Copenhaguen.  Grandiós concert del grup de rumba al Casal Català de Copenhaguen.

Desembre: Torna a casa per Nadal. Després de 4 anys sense fer-ho torna a menjar escudella el día de Nadal.

Desitjo que passeu un bon cap d’any!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>