Las Vegas

Freemont StreetA Las Vegas (LV) hi vaig arribar sobrevolant el desert de Nevada des de San Francisco. Provant de definir el concepte d’aquesta extranya ciutat he arribat a la idea, que LV és un lloc on et volen fer creure que ets ric i que et pots permetre gastar pasta. Luxe low cost. Tot és façana i molt bé de preu. L’objectiu de que acabis jugant-te-la a la ruleta o a les maquinetes.

A lo de les maquinetes no m’hi van trobar però lo de passejar per la gran avinguda “The Strib” em va semblar una atracció divertida. Em recordava d’alguna manera quan visites la festa major de Gràcia i vas badant i dient: guaita que han fet aquí… I la veritat és que hi han fet de tot. Hi ha una reproducció del canals de Venecia, també hi ha una torre Eiffel, també el Golden Eye de Londres i fins i tot un palau romà encapsulat dins un hotel. Tot molt quitx.

El que més em va agradar va ser el Freemont Street Experience, un bulevard d’uns 500 m de llarg cobert amb una pantalla de video en forma de bòveda de canó on hi funciona un espectacle d’imatges i sons realment espatarrant. A part de l’espectacle multimèdia, allà mateix i ha tota mena d’aconteixaments que et fan anar badant boca amb el cap amunt i avall: tirolines, mims, predicadors, paradetes, més casinos, noies mig despullades i també vag poder assistir a un casament on fins i tot vaig firmar al llibre dels testimonis. Tot molt surrealista, com el lloc on vaig sopar. Una marisqueria al mig del desert! Bufet i sense alcohol, tot molt arregladet de preu això sí, que si no no et queden calers per les maquinetes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>