He tornat a la feina

Ja he tornat a la feina per que soc així de ruc. Ja hauria de pensar més en mi mateix ja però no ho faig,  no em vull resignar a ser un inútil. He trobat la manera de poder descansar una mica millor a les nits, segur que les pastilles ajuden. A més a més , quan estic assegut no em fa gens de mal i això m’ha fet decidir d’agafar l’alta i anar al despatx. Tampoc em fa mal quan sec a la bicicleta (podria pedalar 50 km sense problemes)  Em fa mal l’esquena quan aixeco la cama mentre la tinc estirada i em costa caminar normal. No puc estar dret, de cap manera. Se m’adorm el peu esquerre i em comença a radiar un dolor que baixa a per la cama i em mossega intensament el maluc, darrera el genoll i el turmell: pateixo com un vedell. No puc ajudar gaire a casa, només puc fer coses com pelar patates i altres coses que puc fer metre soc assegut. Ara mateix soc una càrrega. Afortunadament  tant a casa com a la feina son conscients del meu estat i m’han rebaixat de serveis que em provoquin dolor.

One thought on “He tornat a la feina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>