Empanada española

llibreta d'adreces de l'ambaixada

Aquest cop sí he d’anar a votar, vaig pensar després de caminar pel Passeig de Gràcia al costat d’un milió de Catalans. Malauradament durant els 8 darrers anys he canviat d’adreça sis vegades. Això pot ser un embolic molt gran per la meva tieta que ja és molt gran i que ha hagut de grapar una pàgina extra a la seva llibreta d’adreces per poder tenir actualitzada la meva adreça. Tinc la impressió de que l’ambaixada espanyola a Copenhaguen fa servir un mètode similar per gestionar als residents espanyols a Dinamarca.

El dia 6 d’agost vaig rebre confirmació de l’ambaixada conforme havien actualitzat les meves dades com a resident a Dinamarca amb la meva nova adreça. Avui he trucat a l’ambaixada per reclamar la meva papereta per votar a les eleccions catalanes. Resulta que les meves dades no només no havien estat actualitzades, sinó que estaven endarrerires a la meva adreça de fa 7 anys. L’INE em té registrat sota aquesta adreça del 2003, l’ambaixada espanyola a Copenhaguen em té registrat sota una altre posterior i en realitat visc a una tercera. La meva teoria de la llibreteta agafa més consistència que mai. No han sentit a parlar dels ordinadors i les bases de dades? Tot plegat em sembla un escàndol i una abstenció a la obligació que tenen les ambaixades de servir al ciutadà. Sé que no soc l’únic que es troba en una situació similar i m’agradaria que es fes alguna cosa al respecte com per exemple promocionar la idea de les oficines europees d’atenció al ciutadà per substituir les ambaixades.

One thought on “Empanada española

  1. Sí, mira, jo he tingut sort i aquest cop l’he rebuda, però tinc tantes peripècies per explicar que m’han passat a l’ambaixada… és per morir-se. L’últim cop que hi vaig anar em van dir que com és que mai no havia rebut cap carta, i van començar a sospiar que realment visv a l’adreça on visc, em van fer fins i tot firmar un paper conforme deia que era veritat que vivia en l’adreca que constava a la targeta groga!!!! Sort que la final va sortir un paio que viu al mateix barri i va dir que a ell tampoc no li arribaven ni la meitat de les cartes. Vaja, que una mica mé si møobren expedient, tu. En fi com aquesta, moltes més. Millor me les guardo, no?
    Oficina europea d’atenció al ciutadà punt sí, que diria en Cuní :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>