El flyvegrillen

Ahir vaig descobrir el que sembla que és un dels classics de les tardes d’estiu a Amager – que és la illa on visc.  El Flyvegrillen es un grill-bar situat al costat de l’aeroport de Copenhaguen. Està tant a prop de les pistes que la seva terrassa s’ha convertit en un punt d’encontre per els plane spoters o divisadors d’avions de Copenhaguen. Aquesta colla de freackis es passen les tardes veient els avions. Els hi fan fotos, els registren ales seves llibretes i fins i tot porten estadístiques sobre el transit dels diferents models d’avió. La falera els hi arriba tant lluny que fins hi tot us puc explicar que n’hi havia un amb una radio rastrejant la freqüència de la torre de control per poder comprovar les dades de cada avió.

flyvegrillen

A part d’aquesta colla de fanàtics dels avions  el lloc estava concurregut per juvilats i families amb nens disfrutant dels engronxadors mentres s’endrapaven un gelat o l’entrepà de l’hora de verenar. A mi entre una cosa i l’altre se’m van passar dues hores volant!!!! Potser i tornaré un altre dia.

5 thoughts on “El flyvegrillen

 1. Que si son friquis,que si estan bojos, però a tu s’et va passar volant el temps, eh? (per cert molt bo el joc de paraules)
  Doncs nen, ja et veig ben aviat com ells amb tota la parafernalia i els estris necessaris, i siguent un expert ben aviat i, entrant a foros i….

 2. Home m’hi vaig passar dues hores perque els meus fills estaven la mar de distrets amb l’espectacle i els gronxadors que també hi ha al Flyvegrillen.

 3. Mira, jo tambe ho vaig trobar molt interessant. Friqui o no, els avions sempre atrauen. A pocs llocs es pot estar tan aprop d’aquests monstres com a Flyvergrillen (“bar aviador”) que a mes te pantalla de sortides propia. La foto, molt bona.

 4. Aquí a Barcelona, al Prat, també en tenim de Spotters… sense anar més lluny, jo mateix junt amb en Jordi de “jve07″, que per cert ara és (http://jve08.blogspot.com/).. vem estar fa uns mesos en un mirador que els responsables de l’aeroport, crec, han muntat per practicar aquesta afició. Aquell dia vaig fer un parell de fotos.. espero que t’agradin :)
  Una abraçada gran gran!

  http://sensemirar.blogspot.com/2009/05/down.html
  http://sensemirar.blogspot.com/2009/05/up.html
  i també,
  http://sensemirar.blogspot.com/2009/05/dos-pajaros-de-un-tiro.html

  😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>