De vacances amb la Hermínia reloaded

Finalment em vaig fotre una truita de pastilles i vaig pujar a l’avió. Ho tenia ja tots els papers de l’assegurança de viatges per cancel.lar les vacances però hagues estat una gran putada per tota la família haver-se quedat a Dinamarca, sobretot tenint en compte la merda de juliol que està fent allí. També veig clar que el viatge de tornada serà més plàcid que el d’anada. Cada dia em trobo una mica mes be i la recuperació va ràpida. Crec que ha ajudat el fet d’haver passat per aquest procés abans i saber com he de reaccionar, pastilles, estiraments i tal. De totes maneres he de dir que em segueix fent mal.

Les vacances aquest any han sigut forçosament basades en descans i pocs escarafalls i han consistit dels següents ingredients: Platja de Premià de Mar, festa major, escapadeta a la muntanya ( aquest any hem anat a Vilanova d’Escornalbou, Baix Camp) i en Pau i en Ramon han participat al casal d’estiu de l’escola de tennis de Premià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>