Com puc ser tan burro!

Cada vegada em trobo millor encara que noto la presència de l’Hermínia cada dia. Ara però, em deixa fer cada vegada més coses i començo a dormir molt millor. També he començat a sortir al bosc. És una cosa que he trobat molt a faltar durant aquest període de convalescència. De tant en tant, quan soc al bosc, he provat de trotar una mica, molt de tranquis. Algú m’ha dit que si m’havia begut l’enteniment, però li vaig preguntar directament al metge a veure si podia provar-ho i em va dir que sí. Vaig a correr poquet a poquet, molt lentament i el dia següent em pregunto a mi mateix: noto més molesties avui que ahir? Doncs no. Això deu voler dir que sortir a trotar una mica no em perjudica.
Avui però he anat al bosc de Rudeskov. Alla he planificat una petita ruta amb geocaches pel mig per poder fer curses petites entre cache i cache. Desgraciadament el passeig no ha estat tan plàcid com m’esperava. Pujant per una petita torrentera, el moviment pendulant a banda i banda a fet que la meva esquena no ho pogues aguantar i he notat un crack acompanyat d’un dolor intens. Ara que estava pel bon camí, sembla que m’he volgut precipitar. Soc molt burro. Resultat: torno ha estar refotut. No em puc bellugar i en una setmana he d’agafar un avio cap a Barna per anar de vacances… No se si podré. Com puc ser tan burro!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>