Circ Obama

Aquest matí mentre anava a treballar amb bici, estava aturat a un semafor a prop del palau del parlament. La policia havia muntat un dispositiu de seguretat tallant alguns dels carrers adjacents al palau. Aturats al semàfor també hi havia un pare amb el seu fill d’uns cinc anys. El nen al veure tanta policia li ha preguntat al seu pare: – que passa papa? A lo que l’home ha contestat: – És que ve l’Obama. I sense dir res més, quan el semàfor s’ha posat verd han seguit el seu camí.

obama_circ

M’imagino que aquell nen llegeix cada matí el Herald Tribune i deu estar al corrent de qui és l ‘Obama o simplement deu estar acostumat a les respostes sense sentit del seu pare… Després, si és que ha tingut la oportunitat de veure el circ que s’ha muntat a Copenhaguen sabrà que aquell tal Obama deu ser un paio influent. Que fins i tot la seva presència és capaç d’eclipsar la conferència del COI per escollit la seu pels JJOO del 2016. Passi-ho bé Obama, enhorabona Rio!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>