Abisko 2

Manuel Leon. Aquest home em va recuperar el peu miraculosament en 10 dies. Quan el vaig trucar em va tranquil·litzar de seguida i em va dir que poses el peu en remull amb aigua calenta i vinagre de poma. A l’endemà el vaig anar a veure i em va fer unes fregues per reorientar les fibres amb una crema per cavalls que va anar com oli en un llum.

Tan aviat vaig poder posar el peu a terra sense dolor, vaig començar a provar el peu i caminar cada dia una mica mes. Tres dies abans de començar el viatge, vaig prendre la decisió de participar en l’expedició. Era una decisió arriscada. Tot i que el peu tornava a funcionar, encara estava molt tendre i inestable. Qualsevol pas en fals sobre l’esquinç significaria haver d’abandonar inmediatament i si això et passa a un lloc totalment al mig de la natura i sense cobertura, estas fotut.

Per assegurar el tema em vaig fixar el turmell amb cinta kinesiológica que son aquells esparadraps  de colors que porten de vegades els atletes que surten per la tele. Amb això i amb les botes de mitja canya ben apretades, n’hi hauria d’haver prou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>