La recuperació és possible

El dimarts vaig anar a correr amb els de la feina. Vam participar al DHL stafet que és la cursa popular de relleus més gran del món. Participen 100000 corredors esponsoritzats per les seves empreses.DHL stafetten

Els equips de 5 components cadascun ha de completar una distancia de 25 Km.  Una part del secret de l’èxit d’aquest esdeveniment es troba en l’esperit de comunitat que s’hi respira. Cada empresa habilita una carpa per als equips de la seva empresa on després de la cursa es celebra la ocasió i s’hi fa xerinola. La carpa de la nostra empresa era la més gran, amb més de 1000 participants !!!!! i més aviat semblava un congrés de xandalistes.

Vaig estar molt content de participar-hi i sobretot de veure que l’entrenament comença a donar resultats. Vaig correr el meu troç en 23’48” i sembla que la meva recuperació física és possible. Ara et toca a tu Ronaldinho.

3 thoughts on “La recuperació és possible

 1. estic setisfeta, d’aquets fill amb tanta constancia, que axí continuis amb tot el que et proposis

  la mare.

 2. A veure, es que no ho entenc… si sou 5 ganapies per correr 25km entre els 5… estàs dient que has fet 5km en 23 minuts? o ens estàs dient que has fet tot sol 25km en 23 minuts?

  Si és la primera opció et falta fondo molt fondo, jajajaja.. si és la opció B, com es que no has anat als jocs olímpics? :))))

  Fora conyes, m’en alegro que tot rutlli com cal.
  Una abraçada amic! 😉

  pd: provaré de baixar aquests 23’48”, jejejeje

 3. Per al jocs olímpics no arribo amb aquest temps, potser em podria colar als paralímpics (com que estic una mica tarat …)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>