Kungsleden 6ª etapa

03/09/16 Etapa d’escapada: KEBNEKAISE FJÄLLSTATION – NIKKALUOKTA. 19 Km

laponiaP1130150Després d’haver tingut una dosi de civilització emprenem la darrera etapa de la nostra “aventura”. Es fa una mica estrany pensar que ja s’acaba. Aprofitem i mirem d’assaborir els paisatges al màxim. Fem moltes aturades amb aquesta intenció. Malgrat que durant tota la ruta el camí ha estat principalment pla, el traçat ha estat quasi sempre molt pedregós i amb molts sots. Això vol dir que per gaudir del paisatge hem hagut de fer aturades ja que si bades mentre camines pots acabar trepitjant malament i fer-te un esquinç.

L’etapa va resseguint la ribera nord del riu Láddjujohka i acaba a la parada dels autobusos que duen fins a Kiruna. Sans i estalvis vam concloure la ruta sense cap desperfecte físic a part del cansament. Un cop a Kiruna ens vam allotjar a un bungalou de les pistes d’esquí i vam celebrar que havíem assolit l’objectiu tot menjant-nos un bistec. Després d’una setmana menjant farinetes va ser un gustasso tornar a fer servir les dents per mastegar.

La immensitat i misticitat dels paisatges de Lapònia formaran part per sempre del meu imaginari muntanyenc. Aquesta ruta la puc recomanar a tot-hom que estigui mes o menys en forma i tingui ganes d’entrar en contacte amb la natura en estat pur.

Ruta de l'última etapa
KEBNEKAISE FJÄLLSTATION – NIKKALUOKTA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>