La impaciència s’apodera de mi

dijous, 20/11/2014 (22:06)

Tant esperar per això? El reumatòleg ha encarregat que em facin unes radiografies i una ressonància magnètica. No pot saber que em passa fins que no em vegi per dins. Això ho podria haver dit també jo i les pro ves les podria haver encarregat el metge de capçalera al mes d’agost, no?. Es possible que m’hagin tingut patint tot aquest temps esperant aquest dia per que finalment m’enviïn a fer una cosa tant obvia que la podria haver decidit la portera de l’escala del Nuñito de la Calzada? La seguretat social danesa supera la espanyola en velocitat negativa. Trobo que tot això va molt a poc a poc i la impaciència s’apodera de mi… torno a repetir: si podeu feu-vos d’una mútua.

He tornat a la feina

dijous, 06/11/2014 (22:08)

Ja he tornat a la feina per que soc així de ruc. Ja hauria de pensar més en mi mateix ja però no ho faig,  no em vull resignar a ser un inútil. He trobat la manera de poder descansar una mica millor a les nits, segur que les pastilles ajuden. A més a més , quan estic assegut no em fa gens de mal i això m’ha fet decidir d’agafar l’alta i anar al despatx. Tampoc em fa mal quan sec a la bicicleta (podria pedalar 50 km sense problemes)  Em fa mal l’esquena quan aixeco la cama mentre la tinc estirada i em costa caminar normal. No puc estar dret, de cap manera. Se m’adorm el peu esquerre i em comença a radiar un dolor que baixa a per la cama i em mossega intensament el maluc, darrera el genoll i el turmell: pateixo com un vedell. No puc ajudar gaire a casa, només puc fer coses com pelar patates i altres coses que puc fer metre soc assegut. Ara mateix soc una càrrega. Afortunadament  tant a casa com a la feina son conscients del meu estat i m’han rebaixat de serveis que em provoquin dolor.

Ara si que estic fotut

dimarts, 28/10/2014 (22:45)

Lo del quiropràctic no va funcionar i ara a sobre se m’ha agreujat. Ahir em vaig despertar amb un dolor terrible a l’esquena i no em podia gairebé bellugar.  He agafat la baixa de la feina. Avui he anat al metge de capçalera. Abans que m’envies a casa amb uns paracetamols com acostuma a fer, li he dit que em fes un volant pel reumatòleg i que em donés alguna droga per poder suportar el dolor. M’ha receptat uns antiinflamatoris: Bonyl 500mg que porten naproxen. He aconseguit hora pel reumatòleg per al dia 20 de novembre. Em sembla una passada que hagi d’esperar tant de temps aguantant el dolor i tenint que deixar penjada la feina. Si podeu, feu-vos d’una mútua.