L’Hermínia i jo

dilluns, 05/01/2015 (22:28)

El dia 4 de desembre em van fer la ressonància magnètica però fins avui no he tingut visita amb el reumatòleg per saber-ne el resultat. Va lent, oi? Repeteixo: si podeu, feu-vos d’una mútua. El reumatòleg m’ha comunicat que tinc una hèrnia discal L4-L5 i L5-S1, una bona merda. Ja ho sospitava per que, tant de temps amb dolor i que no marxi, alguna cosa dolenta hi ha d’haver. De tota manera es una molt mala notícia i es un cop dur per la moral. Les hèrnies discals es poden tractar amb fisioteràpia, també es poden operar. Facis el que facis sempre serà mala peça al teler i acabarà tornant quan menys t’ho esteris. M’han dit que serà un tema que m’afectarà en major o menor mesura tota la vida :(

Mai no ho hagués dit, que allò que semblava un rotllo de 15 dies acabés convertint-se en una relació de per vida. El reumatòleg m’ha fet un volant per anar a l’hospital de Gentofte on em faran un tractament no invasiu -això vol dir que de moment no m’operen. Com que haurem de compartir moltes vivencies l’hèrnia i jo durant molt de temps,  li he posat nom. La meva hèrnia es diu Hermínia.

La impaciència s’apodera de mi

dijous, 20/11/2014 (22:06)

Tant esperar per això? El reumatòleg ha encarregat que em facin unes radiografies i una ressonància magnètica. No pot saber que em passa fins que no em vegi per dins. Això ho podria haver dit també la portera de l’escala del Nuñito de la Calzada i les pro ves les podria haver encarregat el metge de capçalera al mes d’agost, no?. Es possible que m’hagin tingut patint tot aquest temps esperant aquest dia per que finalment m’enviïn a fer una cosa tant obvia? La seguretat social danesa supera la espanyola en velocitat negativa. Trobo que tot això va molt a poc a poc i la impaciència s’apodera de mi… torno a repetir: si podeu feu-vos d’una mútua.

He tornat a la feina

dijous, 06/11/2014 (22:08)

Ja he tornat a la feina per que soc així de ruc. Ja hauria de pensar més en mi mateix ja però no ho faig,  no em vull resignar a ser un inútil. He trobat la manera de poder descansar una mica millor a les nits, segur que les pastilles ajuden. A més a més , quan estic assegut no em fa gens de mal i això m’ha fet decidir d’agafar l’alta i anar al despatx. Tampoc em fa mal quan sec a la bicicleta (podria pedalar 50 km sense problemes)  Em fa mal l’esquena quan aixeco la cama mentre la tinc estirada i em costa caminar normal. No puc estar dret, de cap manera. Se m’adorm el peu esquerre i em comença a radiar un dolor que baixa a per la cama i em mossega intensament el maluc, darrera el genoll i el turmell: pateixo com un vedell. No puc ajudar gaire a casa, només puc fer coses com pelar patates i altres coses que puc fer metre soc assegut. Ara mateix soc una càrrega. Afortunadament  tant a casa com a la feina son conscients del meu estat i m’han rebaixat de serveis que em provoquin dolor.