Sr McKanzie

dissabte, 23/08/2014 (23:17)

La fisioterapeuta m’ha presentat al Sr. McKenzie. Com que les fregues no m’han ajudat gens m’ha recomanat que faci els exercicis 3 i 4 del mètode McKenzie. mckenzie

Sembla ser que el metode  del fisioterapeuta Neozelndes Robin Mckenzie va desenvolupar, és el mètode més estes a l’hora de tractar els problemes mecànics d’esquena.

Els exercicis els he de fer a casa o al despatx. N’he de fer 40 de cada un en series de 10 i si funcionen, trobo que una teràpia barata i molt còmode per al pacient. A veure si això m’ajuda.

La gran frega

dissabte, 16/08/2014 (22:47)

Baixa’t els pantalons, m’ha dit la fisioterapeuta després d’haver-me dit bon dia en un to una mica massa fred. D’altres vegades que m’havien dit això havien estat una mica més amables. Aquella dona m’ha repassat el maluc amb una intensitat que m’ha fet veure la padrina. Per un moment he pensat que em volia arrencar el nervi ciàtic sense bisturí  a traves de la meva pell. Quan finalment ha acabat, va i em diu. -Què, encara et fa mal? Llavors m’ha vingut al cap aquelles histories de testimonis que surten a la tele explicant, que després d’unes fregues surten frescos com una rosa. Seria aquest el meu cas? Vaig  aixecar a cama i  el dolor seguia allà.

Que m’està passant?

Dimarts, 12/08/2014 (21:53)

Tot va començar durant les vacances d’estiu a Premià. Mentre acabava de rentar els plats vaig començar a experimentar uns formiguejos estranys al peu esquerre i una sensació com de dolor sostingut a la zona del maluc. A lo del formigeig no li vaig parar atenció i lo del maluc vaig pensar que era una mica massa d’hora per tenir que canviar la cadera com en Juancar.

Ara que he tornat a Copenhaguen noto que em costa doblegar l’esquena, vull dir que em fa mal quan ho provo. He anat al metge i m’ha donat unes pastilles pel dolor i m’ha enviat a casa. Ha dit si no marxa sol que torni a la consulta. Així ho he fet, perque no milloro i em costa caminar.

El maluc em fa mal quan aixeco la cama esquerra mentre esta estirada, també se’n ressent l’esquena. El metge diu que es ciàtica i m’ha fet un volant per anar al fisioterapeuta. A veure si m’arregla